Kokousterveiset 21.2.24 hallituksen kokouksesta

Airi Lähteenmäki
26.2.2024

Kokousterveiset 21.2.2024 

Hei! 

Tehyn Jyvässeudun yksityisalojen ammattiosaston 520 hallituksen kokous pidettiin keskiviikkona 21.2.2024 Tehylässä. 

Ammattiosasto on käynnistänyt yrittäjäjäseniltä tulleen toiveen vuoksi jälleen yrittäjien aamukahvitapaamiset. Vuoden ensimmäiset aamukahvit juotiin ao 520 yrittäjäjäsenten kesken Jyväskylässä kahvila Miriam’sissa tiistaina 20.2. Tapahtumaan osallistui hallituksen puolesta sihteeri Anu Lahtinen, joka selvitteli yrittäjäjäsenten toiveita toiminnan suhteen. 

Ammattiosaston omien jäsenetujen päivitystyö on meneillään; päivitetyt edut tulevat näkyviin verkkosivuillemme sekä Tehyn mobiilisovellukseen sitä mukaan kuin eduista saadaan sovittua. Tähän mennessä voidaan todeta ainakin Coco Densin ja Caffitellan etujen jatkuvan edelleen. 

Jos et ole vielä käynyt päivittämässä Tehyn sivuilla omia tietojasi, kannattaa suunnata sivuille heti! Jos tarkistat ja päivität jäsentietosi 29.2.24 mennessä, osallistut Tehyn järjestämään Hotel & Spa Resort Järvisydämen 1000€ ja 500 € arvoisten lahjakorttien arvontaan sekä ammattiosaston 520 järjestämään lisäpalkintojen (10kpl) arvontaan. Muista aina painaa Tallenna- painiketta, vaikka et tekisi mitään muutoksia. 

Safe the date: Kevätkokous 20.3.2024 klo 18:00. Kevätkokouksen päälle ammattiosasto tarjoaa maukkaan ravintola-aterian kokoukseen osallistujille! Kevätkokoukseen ilmoittaudutaan jäsensivujen kautta, ilmoittautumisen avautumisesta tulee erillistä infoa! 

Ammattiosasto on käynnistämässä somekampanjan teemalla “muuttumisleikki”. On aika karkottaatalven pölyt niskasta ja katsoa positiivisin mielin kevääseen. Arvomme muodonmuutoksen yhdelle ao 520 jäsenelle yhteistyössä Prof Jyväskylän kanssa. Osallistumisohjeet päivittyvät kampanjan alkaessa someen, ota siis sometilimme seurantaan!  

Facebook: www.facebook.com/tehyao520  

Instagram: www.instagram.com/tehy_ao520  

Osallistumisohjeet tulevat myös tulevaan jäsenkirjeeseen, johon olemme koonneet teille kevään tärkeimmät Tehy-kuulumiset! 

Sähköpostimme on ao520@tehy.net. Voit myös soittaa meille numeroon 0400-247520. Olkaa rohkeasti yhteydessä, antakaa palautetta ja erityisen tervetulleita ovat toiveet tulevista tapahtumista tai koulutuksista. Hallituksella on jo joitain ideoita ja alustavaa työstöä aiempien toiveiden toteuttamiseksi, mutta uusia ideoita ja toiveita otetaan aina ilolla vastaan. 

Mukavaa kevään alkua! Nähdään tulevissa tapahtumissa! 

Kokousterveisin hallituksen puolesta 

Riikka Sanchez (jäsensihteeri/tiedottaja)