Kokousterveiset 13.9.2023

Mikko Tenhunen
13.9.2023

Hei!

Tehy ao 520 hallitus kokoontui Tehylässä 13.9. 23. ja kokouksen asialistalla oli paljon ajankohtaisia asioita. Tehy järjestää AORA3-webinaarin ammattiosastotoiminnan järjestämisestä hyvinvointialueilla ja kunnissa, jäsenille on saapunut asiasta sähköpostia. Webinaariin voi ilmoittautua aiemmin saapuneen sähköpostin linkin kautta. Ao:n hallituksen jäsenistä Airi ja Kati osallistuvat tapahtumaan. Hallitus valitsi ao:n varapuheenjohtajaksi yksimielisesti Airi Lähteenmäen, joka toimii myös ao:n taloudenhoitajana. Suuri osa yksityispuolen virka-ja työehtosopimuksista on päättymässä keväällä -24, jäsenistöltä tullaan tiedustelemaan, mitä asioita haluatte asetettavan tes-tavoitteiksi. Kysely lähetetään niille henkilöille, joiden tes on päättymässä. Kannattaa käydä päivittämässä omat tiedot Tehyn sivuilla, jotta saat juuri sinua koskevaa tietoa! 

 

Tulevia tapahtumia

- Hallituksen toimiin liittyvä Tehyn mielenosoitus järjestetään Helsingissä 20.9. klo 16-18. Jyväskylästä järjestetään bussikuljetus tapahtumaan, ilmoittautumisaikaa 19.9. klo 12 saakka. Hallitus vie meiltä rahat ja oikeudet – osallistu mielenosoitukseen! | Tehy

-Jäsenistön toivoma teatterimatka toteutuu 28.10. Tampereella esitettävän Väinämöisen merkeissä. Tapahtumaan on järjestetty bussikuljetus. Tapahtumaan on vielä mahdollista päästä mukaan!

-Ammattiosaston pikkujoulut pidetään 25.11.-23 Hotelli Albassa. Luvassa hyvää ruokaa ja ohjelmaa (tiedotetaan myöhemmin), joten kannattaa merkitä kyseinen päivämäärä jo kalenteriin ja toivoa siihen vapaata iltaa :)

-Ammattiosaston sääntömääräinen syyskokous ja hallituksen täydennysvaalit pidetään 8.11. Hallituksen toimintaan toivotaan uusia toimijoita. Syyskokouksen tapahtumapaikasta tulossa myöhemmin infoa.

Mukavaa syksyä! Tavataan tapahtumissa! :)

 

Tällä kertaa tiivistelmän hallituksen kokouksesta laati Kati Koro